שמנת קלויה-מרק בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק שמנת קלוי בצל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 76 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלה דפנה, מלח, ראש שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פטריות שמנת ומרק בצל קלוי, מרק בצל שמנת, ו מרק בצל שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מגורי הבצל על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול; קל מעיל בצל רבעים עם תרסיס בישול.
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד שיני).
מניחים שום על חתיכת נייר אלומיניום.
טפטוף עם מים; לעטוף בנייר כסף.
מניחים שום עטוף על תבנית אפייה עם מגורי בצל.
אופים במשך 1 שעה או עד רבעי בצל רכים ומשחימים קלות, הופכים לאחר 30 דקות. מגניב.
מניחים בצל בסיר גדול. Unwrap שום; ציפורן נפרדת לסחוט כדי לחלץ עיסת למחבת. השליכו עורות שום.
מוסיפים זעפרן (אם תרצה), מרק ועלה דפנה למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מערבבים ב 3 כפות שרי, פלפל, ומלח. להפחית חום; מבשלים 15 דקות. להשליך עלה דפנה.
מניחים חצי מתערובת הבצל בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה.
יוצקים תערובת מחית לתוך קערה גדולה; הליך חוזר עם תערובת בצל נותרת. להחזיר תערובת בצל למחבת; לבשל על אש נמוכה עד מחומם היטב. מערבבים ב 1 כף שרי ומיץ.
מצקת 1 מרק כוס לתוך כל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם 2 כפות גבינה.
מפזרים פטרוזיליה, אם תרצה.