שעועית ונקניק ריגטוני לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 92 סנט למנה , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . אם יש לכם גבינת פרמזן, רסק עגבניות, ריגטוני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה אדיר. ריגטוני שעועית לבנה ונקניק , ריגטוני עם נקניק וריגטוני נקניק חריף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים בקערה את הפסטה, השעועית, העגבניות, רסק העגבניות, המרק והתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
העבר ל-2-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
4
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהם מתחממים.