שעועית ירוקה שמנת ומרק תפוחי אדמה נטול גלוטן, מרק. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. . גשו לסופר וקנו חתיכות בייקון, שעועית, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ו תפוחי אדמה בקר ומרק שעועית ירוקה.
הוראות
1
מניחים את השעועית הירוקה לתוך סיר עם מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את סודה לשתיה למים; מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים עד שהפולים הירוקים כמעט רכים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
שעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים את המים מן השעועית הירוקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול עם מים מלוחים מספיק כדי לכסות; להביא לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל עד רך כמעט, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר מהחום, אבל לא לנקז את המים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל ואת חתיכות הבייקון בחמאה המומסת עד הבצלים רכים ושקופים, 5 עד 7 דקות; מוסיפים לסיר הגדול עם תפוחי האדמה, יחד עם הקרם של מרק עוף וחלב; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
חתיכות בייקון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הוסף את השעועית הירוקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית ירוקה
8
מניחים את הסיר הגדול על אש נמוכה ומבשלים את המרק בבישול עד חם והטעמים התמזגו, כ -30 דקות.