קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

שעועית ירוקה שמנת ומרק תפוחי אדמה

שעועית ירוקה שמנת ומרק תפוחי אדמה
שעועית ירוקה שמנת ומרק תפוחי אדמה נטול גלוטן, מרק. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. . גשו לסופר וקנו חתיכות בייקון, שעועית, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ארוגולה, תפוח אדמה וסלט שעועית ירוקה עם רוטב אגוז קרמי, ו תפוחי אדמה בקר ומרק שעועית ירוקה.

הוראות

1
מניחים את השעועית הירוקה לתוך סיר עם מספיק מים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את סודה לשתיה למים; מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים עד שהפולים הירוקים כמעט רכים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסננים את המים מן השעועית הירוקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול עם מים מלוחים מספיק כדי לכסות; להביא לרתיחה, להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל עד רך כמעט, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר מהחום, אבל לא לנקז את המים מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל ואת חתיכות הבייקון בחמאה המומסת עד הבצלים רכים ושקופים, 5 עד 7 דקות; מוסיפים לסיר הגדול עם תפוחי האדמה, יחד עם הקרם של מרק עוף וחלב; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב קצוץ (לא חובה)בצל צהוב קצוץ (לא חובה)
חתיכות בייקוןחתיכות בייקון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הוסף את השעועית הירוקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
8
מניחים את הסיר הגדול על אש נמוכה ומבשלים את המרק בבישול עד חם והטעמים התמזגו, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף