שעועית לבנה-מרק סלק
מרק שעועית לבנה-Chard יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 648 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך chard שוויצרי, שום, פלפלים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מרק סלק ומרק שעועית לבנה, מרק שעועית לבנה עם Chard שוויצרי, ו מרק שעועית לבנה עם בשר חזיר, דלעת, ו Chard (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל, הסלרי ו 1 1/2 כפיות מלח ומבשלים עד שהירקות זהובים חום, כ 5 דקות.
מוסיפים את השעועית והמרק, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות.
בינתיים, לחמם את הנותרים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפלפלים הקלויים, שום בכוסברה ומבשלים עד שהשום רך, כ-2 דקות. מערבבים את chard, לכסות ולבשל עד נבול, 1 עד 2 דקות. לגרד את התוכן של המחבת לתוך הסיר ומבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
טוסט הלחם, ואז לשפשף עם ציפורן שום כולה.
מגישים את המרק עם הלחם ופלחי לימון, אם תרצה.