קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

שקדי חזיר חריפים

שקדי חזיר חריפים
שקדי חזיר חריפים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . אם יש לך אבקת שום, מנגו, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 56% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טנדר חזיר חריף , טנדר חזיר חריף , וקדי חזיר חריף .

הוראות

1
לשפשף בשר חזיר בשמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת
פלפל קפוא תערובת ירקות מוקפצים, מופשרפלפל קפוא תערובת ירקות מוקפצים, מופשר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
2
שלבו את הפלפל, הפפריקה, המלח, אבקת השום, אבקת הצ'ילי, הקינמון והקאיין; לשפשף על בשר חזיר. מקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אפונה מבושלת או ירק1/2 כוס אפונה מבושלת או ירק
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חבילה אחת (8 אונקיות) פירות יבשים מעורבים, קצוציםחבילה אחת (8 אונקיות) פירות יבשים מעורבים, קצוצים
1 כף פפריקה מעושנת (פימנטון)1 כף פפריקה מעושנת (פימנטון)
16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה
2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. מכינים גריל לחום עקיף באמצעות מחבת לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קפוא תערובת ירקות מוקפצים, מופשרפלפל קפוא תערובת ירקות מוקפצים, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת קוביות מלית עשביםכיכר לחם לבן מיובש חתוך לקוביות או חבילה אחת קוביות מלית עשבים
פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
4
מניחים בשר חזיר על מחבת לטפטף וצולים, מכוסה, על אש בינונית-חמה עקיפה במשך 25-30 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנהג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנה
2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)פילה סלמון ללא עור (ראה הערת טבח)
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שפורסים.
6
בקערה קטנה מערבבים את המנגו, הכוסברה, מיץ הליים והדבש; להגיש עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס כחול, קצוצות גסטורטיות תירס כחול, קצוצות גס
פלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחוןפלפל ג'לפנו, גבעול, זרע (אם אתה אוהב את זה חם כולל את הזרעים) וטחון
3 (3.75 אונקיות) כוסות פודינג וניל מוכנות ללא סוכר3 (3.75 אונקיות) כוסות פודינג וניל מוכנות ללא סוכר
מנגומנגו
2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת2 כוסות תערובת ירקות מוקפצים פלפלים קפואים, מופשרת
ציוד שתשתמש בו
טופו מוצק, מפורקטופו מוצק, מפורק

מרכיבים

01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2(חוֹרֶף)כוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל טחון גספלפל טחון גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)1 תות, קלוף1 תות, קלוף1( חצילים)מנגו, קלופים וקוביותמנגו, קלופים וקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

ניתן לשלב שקדי חזיר עם פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. פינו נואר בעמק הנהר הרוסי של וויליאמס סלים עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 110 דולר לבקבוק.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.