שרימפס הדר מעושן עם פטרוזיליה
שרימפס הדר מעושן עם פטרוזיליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . אם יש לך שיני שום, שרימפס, עלי פטרוזיליה שטוחים עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. נסו שרימפס תה הדר מעושן, טנדרלוין חזיר הדרים מעושן, ו מרגריטה הדרים עם מלח צ'ילה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את השרימפס עם אבקת צ ' יפוטלה ו 1 כפית מלח כשר. במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתחילים להפוך ורוד אבל הם עדיין גלם במרכז, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לצלחת.
הפחת את החום לגובה בינוני.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים עד זהב קל, על 1 דקה.
מוסיפים את מיץ התפוז, לימון וסיד ומרתיחים עד מעט מעובה, גירוד כל חתיכות חומות מתחתית המחבת, על 2 דקות.
החזר את השרימפס למחבת וזרוק למעיל עם הרוטב. לבשל עד השרימפס הם לבנים לאורך כל הדרך, על 1 דקה. מערבבים את הפטרוזיליה ומתבלים במלח.
מעבירים לקערות ומגישים עם טוסטים באגט.