שרימפס ליים צ'יפוטלה ומטבל גוואקמולי עם עגבניות ותירס חרוך
מתכון שרימפס ליים צ'יפוטלה ומטבל ממרח אבוקדו עם עגבניות ותירס חרוך יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 2. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך צ'יפס טורטייה, חמאה, צ' ילי צ'יפוטלה באדובו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שרימפס צלוי ליים צ'יפוטלה תירס ממרח אבוקדו מיני Tostadas, ממרח אבוקדו תירס עם עגבניות וסיד, ו המבורגר עוף עם ממרח אבוקדו, צ'דר ועגבניות חרוכות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את השרימפס בתערובת של צ 'ילי צ' יפוטלה, רוטב אדובו, מיץ ליים, שום וכמון במקרר במשך 20 דקות.בינתיים, להמיס את החמאה במחבת כבדה על אש בינונית גבוהה. מוסיף את התירס, לזרוק ולתת לו לשבת בישול עד חרוך, על 6-8 דקות, לערבב את זה, לתת לו charer שוב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
1 תות, קלוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
¼ כפית אורגנו
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השרימפס וטוגנים עד מבושל, על 2-4 דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים את הגואקמולי בצלחת המגישה (es) ומעלה עם עגבניות, תירס, שרימפס וקישוטים ומגישים עם צ ' יפס טורטייה לטבילה.
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.