קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס מטוגנים עם לימון ואוזו

שרימפס מטוגנים עם לימון ואוזו
שרימפס מטוגנים עם לימון ואוזו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ לימון, אוזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מולים מטוגנים בבלילת אוזו, שרימפס אוזו נרפא מלח, ו מילט סגנאקי יווני עם שרימפס ואוזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצלחת גדולה, רדודה, לשלב את אוזו, מיץ לימון וקיין.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
אוזואוזו
2
הוסף את השרימפס וזרוק למעייל ביסודיות. מכסים ומקררים לפחות 1 1/2 שעות או עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
תייבש את השרימפס. במחבת גדולה, חום 1/2 כפות שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים חצי מהשרימפס ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד זהב ופשוט מבושל, 2 דקות. מתבלים במלח ועוברים למגש. חזור עם שאר השמן והשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מגישים חם או חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.