שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף
שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Norecipes יש 52 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך רוטב צ'ילי תאילנדי, ביצה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שרימפס קוקוס עם רוטב כתום חריף, שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה כתום חריף, ו שרימפס קוקוס עם רוטב טבילה מתוק & חריף.
הוראות
כדי להפוך את הרוטב, להוסיף את המרמלדה רוטב צ ' ילי מתוק תאילנדי לקערה קטנה במיקרוגל בטוח. מיקרוגל עד מבעבע (כ -30 שניות), ולאחר מכן מערבבים במיץ לימון.משאיר את הזנב על, shell ו devein השרימפס. אם אתה רוצה למנוע מהשרימפס להסתלסל כאשר אתה מטגן אותם, לעשות סדרה של חתכים מאונכים על 1/4" מלבד לאורך החלק הפנימי של התלתל. לטף את החסילון יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן בנדיבות מלח ופלפל בשני הצדדים.הכן שלוש קערות רדודות, 1 עם קמח, 1 עם הביצה, ו -1 עם הקוקוס. אבק כל שרימפס עם הקמח, ואז לטבול אותם לטבול אותם בביצה. שילוב זה משמש כדבק לקוקוס, כדי לוודא שאתה לא לפספס שום כתמים. לבסוף, להניח את השרימפס על הקוקוס ומפזרים חלק מהקוקוס על גבי, לחיצה על השרימפס כדי לוודא שהוא מקבל ציפוי עבה נחמד. הרם את השרימפס על ידי הזנב שלו ולתת לו להתנועע להתנער כל קוקוס עודף. חזור עם שאר השרימפס
בסיר תחתית כבד, להוסיף 1 " של שמן וחום על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע 350 מעלות F. מטגנים את השרימפס בקבוצות, עד חום זהוב, מרפרף פעם בחצי הדרך. תרוקן כל קצף שעולה על פני השטח.
מסננים את שרימפס הקוקוס על מתלה נייר מגבת מצופה ומגישים עם רוטב כתום חריף.