לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו שתי קערות לזניה של רוטב בשבוע. מנה אחת מכילה 1112 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שהוא הגיע למקום. צאו לחנות ואספו בצל, פרמיג'אנו רג' יאנו, בקר טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש ביין האדום היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פינו נואר בראוניז כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מעולה. נסו קערות עדשים בלילה עם ראגו קישואים וויניגרט בזיליקום, לזניה רביולי בשבוע, ו בשבוע לזניה לזרוק עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר מים גדול לרתיחה, ממליחים מים ומבשלים פסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בזמן שמי הפסטה מגיעים לרתיחה, מחממים שמן זית בסיר רוטב בינוני על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים פנצ ' טה ומעבדים 2 עד 3 דקות ואז מוסיפים בשר ונפרדים כשהוא משחים. כשהבשר החל להתקרמל ומפתח צבע חום יפה, 4 עד 5 דקות, מוסיפים גזר, בצל, 2 שיני שום, פלפל אנגלי, מלח ופלפל ועלה דפנה. מבשלים 3 עד 4 דקות יותר כדי לרכך בצל וגזר חתיכות ואז מערבבים רסק עגבניות ומבשלים במשך 2 דקות, ואז מערבבים ביין ומבשלים 1 דקה ואז מערבבים במלאי ולהפחית את החום כדי לבשל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
מים
שמן זית
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
עלי דפנה
פנצ ' טה
גזר
ציפורן
שום
בצל
רוטב
מלאי
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
בזמן שהרוטב האדום מתבשל, חותכים את שן השום השלמה שנותרה ומשפשפים איתו את החלק הפנימי של סיר רוטב בינוני. ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמה
רוטב
חמאה
שום
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים קמח ומקציפים יחד דקה בערך ואז מקציפים חלב ומביאים לבועה, מנמיכים את האש ואז מתבלים ברוטב במלח, פלפל ואגוז מוסקט, מסמיכים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
זורקים פסטה עם רוטב לבן ו 1/2 כוס גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
פסטה
רוטב
7
מגישים פסטה בקערות אישיות ומעליהם מצקת רוטב בשר באמצע הקערה לערבוב פנימה.