תבלין שפשף עשן צלוי עוף
תבלין שפשף עשן צלוי עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 749 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם עוף, עלי קורנית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ספייס שפשף סקווש קלוי, בשר צבי משופשף באיטיות, ו ספייס שפשף קלוי פילה מחוספס כתום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מכסים שבבי עץ (אם משתמשים) במים.
בואו להשרות לפחות 30 דקות; לנקז רק לפני השימוש.
במעבד מזון, לשלב שום, אבקת צ ' ילי, טימין, רוזמרין, שמן זית, מלח ופלפל. תהליך עד תערובת יוצרת משחה.
יש לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ; לטפוח יבש. לחץ על עצם החזה של העוף כדי לשטח את הציפור מעט; לשפשף את הדבק באופן שווה על כל העור.
הכן את הגריל שלך לחום עקיף (ראה "כיצד להגדיר את הגריל שלך לחום עקיף" להלן). הטמפרטורה בתוך הגריל שלך צריך להיות בין 350 ו 400 (להכניס מדחום ארוך גבעול דרך פתח המכסה למדוד טמפרטורה). אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל השבבים בתיבת עישון מתכת או במחבת רדיד ישירות על החום בפינה. אם באמצעות גריל פחם, לפזר חצי שבבי העץ על הגחלים.
מניחים את העוף על מחבת טפטוף, צד השד למטה. מכסה ברביקיו במכסה. אם משתמשים בגריל פחם, להתאים פתחי אוורור כך שהם פתוחים באמצע הדרך. מבשלים 40 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוף מעל (אם באמצעות פחם, לפזר עוד 20 בריחים על גחלים, יחד עם שבבי העץ הנותרים). לכסות ברביקיו שוב.
המשך בישול עוף עד מדחום מוכנס דרך החלק העבה ביותר של השד עד העצם מגיע 170, כ 40 דקות יותר.
העברה ללוח או מגש ולתת לנוח 10 דקות מתחת לאוהל של רדיד. לגלף לשרת.
כיצד להגדיר את הגריל שלך לחום עקיף.
על ברביקיו פחם: להצית כ 60 בריחים על הברז האש של ברביקיו שלך.
בואו לשרוף עד גחלים מנוקדים באפר, על 25 דקות, ואז לדחוף גחלים לצד אחד ולהניח מחבת טפטוף בצד השני. הגריל מוכן.
על ברביקיו גז: להפוך את החום למכסה גבוה וסגור לפחות 10 דקות. התאם את החום לתווך וכבה את המבערים לפי הצורך כדי ליצור אזור חם וקריר לבישול עקיף. הגדר מחבת טפטוף באזור מגניב; להגדיר גריל במקום.