תבשיל אירי עם כבש
מתכון תבשיל אירי עם כבש יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 1 שעה ו -30 דקות. במנה עיקרית זו יש 248 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפויים, בירה, גזר לבן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תבשיל טלה אירי, תבשיל טלה אירי, ו תבשיל טלה אירי.
הוראות
חום 1 כף. שמן בתנור הולנדי או מחבת עמוקה גדולה על חום בינוני גבוה. בשר מעייל עם קמח.
מוסיפים בקבוצות למחבת; מבשלים עד להשחמה שווה, ערבוב מדי פעם והוספת שמן שנותר לפי הצורך.
הסר בשר מן המחבת; להפריש.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מערבבים בירה, מרק רוטב לערבב לתוך בצל בסיר. להחזיר בשר למחבת. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. כיסוי; מבשלים על חום בינוני-נמוך 30 דקות.
מוסיפים ירקות למחבת; מערבבים. מבשלים, מכוסה, 30 דקות. לחשוף; מבשלים 15 דקות. או עד שהבשר נעשה, הירקות רכים והרוטב מעובה, ערבוב מדי פעם.