תבשיל ארוחת בוקר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסוארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם אחוז חלב, בגט, צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלבוני הביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג בננה כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו 55 דקות. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. נסו ארוחת בוקר לחג: תבשיל ארוחת בוקר קרואסון חזיר וגבינה, ארוחת בוקר לארוחת ערב תבשיל: תבשיל חשיש קל, וארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את ההודו והבצל הירוק ומבשלים, תוך ערבוב לפירוק נתחים גדולים, עד להשחמה ובישול, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
הקציפו את הביצים, החלבונים, החלב ו 1/2 כפית כל מלח ופלפל בקערה גדולה עד לאיחוד.
מוסיפים את הנקניקייה המבושלת, התרד, הגבינות והלחם וזורקים לפיזור החומרים באופן אחיד.
ריססו תבשיל קדירה בן 3 ליטר בתרסיס בישול.
מורחים את תערובת הביצים באופן שווה בצלחת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
אופים את הקדירה, ללא כיסוי, עד להתייצבות ומשחימים קלות מעל, כ-30 דקות.
עצה קדימה: להקפיא את תבשיל אפוי עד 2 שבועות. מכסים בנייר כסף ומחממים בחום של 350 מעלות עד שהוא חם, 35 עד 45 דקות.