תבשיל בטטה פקאן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תבשיל בטטה פקאן. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 313 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, תמצית ונילן, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 36%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם פקאן שטרויזל (תבשיל בטטה אישי של אקאן), תבשיל בטטה-פקאן, ו תבשיל בטטה חמוציות-פקאן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים בטטה בסיר קטן ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20-25 דקות או עד שהם רכים.
מניחים תפוח אדמה בקערה; מחית. מערבבים פנימה את הסוכר, החלב, הביצה, החמאה והווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית אפייה של 3 כוסות מצופה בתרסיס בישול.
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל תערובת בטטה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שהם מחוממים.