תבשיל בקר תפוחים הוא מנה עיקרית המגישה 4. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 558 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, בצל, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 66%. מתכונים דומים: תבשיל בקר סיידר תפוחים, תבשיל בקר סיידר תפוחים איטי, ו תבשיל בקר סתיו של רייצ'ל ריי עם תפוח, בצל ושום קלוי.
הוראות
1
בתנור הולנדי, על אש בינונית, בקר חום בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בקר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים בצל; מבשלים עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מפזרים קמח ומלח. מוסיפים בהדרגה מים ומיץ תפוחים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
קמח לכל מטרה
מים
מלח
4
מניחים את עלי הדפנה, פלפל אנגלי וציפורן בעובי כפול של בד גבינה; העלו פינות בד וקשרו בחוט ליצירת שקית.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ציפורן
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
5
הוסף למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
בשר
7
מוסיפים גזר ותפוחים; מכסים ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהבשר, הגזר והתפוחים רכים. מחק שקית תבלינים. לעבות אם תרצה.
תבשיל בקר עובד ממש טוב עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים מלאי גוף אלה הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. ברית קיליקנון שיראז עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ברית קיליקנון שיראז
ברית 2008 בצבע אדום בוהק עם גווני ארגמן צעירים. האף מפריש תווים שלליקוריץ, טוחן קפה וזיתים שחורים ומלוחים הנשואים עם צ ' אר אלון צרפתי חריף. ניחוחות כהים ומתובלים עוברים בצורה מרשימה לחיך. תחושת הפה החלקה והאיכויות הטקסטוריות משתלבות בצורה מפתה עם האלון כדי לספק גימור מתמשך ודק.