קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

תבשיל ברונסוויק

תבשיל ברונסוויק
תבשיל ברונסוויק יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המרק שלך. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בייבי לימה שעועית, בייבי לימה שעועית, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 2 ליטרים של מים ועוף לרתיחה בתנור הולנדי; מפחיתים את החום ומבשלים 40 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר עוף, ולהניח בצד. שמור 3 מרק כוסות בתנור הולנדי. (שמור מרק שנותר לשימושים אחרים.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
יוצקים שעועית לימה משומרת ונוזל דרך מסננת רשת תיל לתוך תנור הולנדי, שומר שעועית; להוסיף עגבניות לתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לימה משומרתשעועית לימה משומרת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 40 דקות או עד הנוזל מצטמצם בשליש.
5
עור, עצם ועוף קצוץ. שעועית שמורה מחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
מוסיפים עוף, שעועית קפואה ופירה, תפוחי אדמה ובצל לתנור הולנדי. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 3 שעות ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
7
מערבבים תירס ושאר החומרים; לבשל על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל