קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברוקולי פיקנטי

תבשיל ברוקולי פיקנטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברוקולי Zesty. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיונז, גבינת צ'דר חדה, פאנקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי פיקנטי, ברוקולי פיקנטי, ו ברוקולי פיקנטי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
2
מסדרים ברוקולי בשכבה זוגית בתבנית אפייה בגודל 11 x 7 אינץ ' המצופה בריסוס בישול; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים חלב, קמח, מלח ופלפל בסיר גדול על חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים גבינות צ ' דר ושמנת; מערבבים עד חלקה. מערבבים במיונז, בצל, וערמונים מים. תערובת גבינת כפית שווה על ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים panko בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
7
טפטוף עם חמאה, ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים תערובת פירורי לחם באופן שווה על תערובת גבינה. לרסס קל שכבת פירורי לחם עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
9
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד התערובת מתחילה בועה פירורי לחם חום.
מרכיבים שתצטרך