קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 2 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

תבשיל גמביה עם שרימפס שום מוקרם

תבשיל גמביה עם שרימפס שום מוקרם
תבשיל גמביה עם שרימפס שום מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אורגנו, קורנית, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 2 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו תבשיל שרימפס שום, מרק גמביה חסילונים, ו מרק גמביה חסילונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים ושרימפס, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
מערבבים שרימפס תיבול קריאולית בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מבשלים טפטוף בייקון, קמח ושמן במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, 20 עד 25 דקות או עד רביכה הוא צבע חום כהה של קונכיות פקאן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים 1/3 בצל כוס ו -3 מרכיבים הבאים; מבשלים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
להוסיף טימין ו 3 מרכיבים הבאים; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים שרימפס 4 בצל ירוק; מבשלים מעל חום בינוני גבוה 3 דקות או עד שרימפס כמעט נעשה; להעביר קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
הוסף מרק למחבת, גירוד תחתית המחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
תוסיף קצפת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום, ומבשלים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
9
להוסיף לשרימפס. מערבבים פסטה מבושלת; לזרוק היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
10
יוצקים לתוך קל משומן 13" x 9 " צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
12
אופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מקשטים, אם תרצה.

מרכיבים

2(חוֹרֶף)1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף או מיםמרק עוף או מים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ספגטי לא מבושל, שבור לשניים ומבושל לפי הוראות החבילהספגטי לא מבושל, שבור לשניים ומבושל לפי הוראות החבילה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול קריאולי (בדקנו עם טוני Chachere של)תיבול קריאולי (בדקנו עם טוני Chachere של)11 קילו קישואים,טימין מיובשטימין מיובש3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל ירוק קצוץ דקפלפל ירוק קצוץ דק4בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואמקשטים: בצל ירוק קצוץ נוסףמקשטים: בצל ירוק קצוץ נוסף796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק11 קילו קישואים,אורגנו מיובשאורגנו מיובש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי1(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס טרי בגודל בינונישרימפס טרי בגודל בינוני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. פלסיו דה פאפיננס אלברינו עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
ניחוחות זניים עם הדרים עדינים רבים עשבוניים. בעל גוף מלא בפה, משיי ורענן מאוד, המשלב את ההרמוניה של טעמים עם אלגנטיות וכבוד.