תבשיל הברוקולי הטוב ביותר יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -9 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 305 קלוריות . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך שמנת מרוכזת של מרק פטריות, מים, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב בתור אכילה זולה למדי. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 38% . הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: קדירת ברוקולי , קדירת ברוקולי , קדירת ברוקולי .
הוראות
1
מביאים מים ומלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
להוסיף אורז; מכסים ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
תן לשבת במשך 5 דקות. ממיסים חמאה במחבת; מטגנים בצל וסלרי עד לריכוך. בקערה גדולה מערבבים אורז, סלרי ובצל עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)