קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות9
ציון בריאות1
מגזין

תבשיל לחם תירס חמוציות

תבשיל לחם תירס חמוציות
תבשיל לחם תירס עם חמוציות הוא מנה של 9 גרם. מנה אחת מכילה 216 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הדרומית הזו. אם יש לך אגוזי פקאן, ביצה, חמוציות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זה מושלם לסתיו . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 17% , המנה הזו גרועה למדי. נסו לחם תירס חמוציות , לחם תירס שקדים-חמוציות ומלית לחם נקניק, חמוציות ותירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חמוציות בקערה קטנה; מכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מיץ ליים, מחולק1/4 כוס מיץ ליים, מחולק
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צנוברים קצוצים1/2 כוס צנוברים קצוצים
2
תן לעמוד במשך 5 דקות; מסננים ומניחים בצד.
3
בקערה קטנה מערבבים את תערובת המאפינס, אבקת הבצל והמרווה. בקערה אחרת, טורפים את הביצה, התירס והחמאה; מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה את הפקאנים, קליפת התפוז והחמוציות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך
1/4 כוס מיץ ליים, מחולק1/4 כוס מיץ ליים, מחולק
גרידה כתומהגרידה כתומה
תערובת מאפיןתערובת מאפין
קצפת ממותקת קלות, לא חובהקצפת ממותקת קלות, לא חובה
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפתקישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
מרווהמרווה
1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגהבערך 3 אונקיות קמח עוגה
1/2 כוס צנוברים קצוצים1/2 כוס צנוברים קצוצים
4
מעבירים ל-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
5
אופים ללא כיסוי ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להתייצבות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור הדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.