קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

תבשיל עדשים ופסטה

תבשיל עדשים ופסטה
ניתן להכין את המתכון לתבשיל עדשים ופסטה תוך כ-8 שעות ו-25 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.57 דולר למנה. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-27 גרם שומן. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה, פלפל גרוס גס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל עדשים ופסטות בבישול איטי, תבשיל קיץ הודי: דלעת חמאה, קוקוס ועדשים, ותבשיל קיץ הודי: דלעת חמאה, קוקוס ועדשים.

הוראות

1
חום קילבסה בשמן וחמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והבצל. מבשלים ומערבבים במשך 3 דקות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
העבר ל-4 או 5-Qt. בישול איטי. מערבבים פנימה את המרק, העדשים, העגבניות, עלה הדפנה, הפלפל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עדשיםעדשים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-10 שעות או עד שהעדשים רכות. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים פסטה לבישול איטי. לזרוק את עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
עדשיםעדשים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
מפזרים מנות עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Faire La Fete Cremant de Limoux. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
Faire La Fete Cremant de Limoux
Faire La Fete Cremant de Limoux
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים מרהיבים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, Faire la Fête הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסה עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים. תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר