תבשיל עדשים ופסטה
ניתן להכין את המתכון לתבשיל עדשים ופסטה תוך כ-8 שעות ו-25 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.57 דולר למנה. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-27 גרם שומן. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה, פלפל גרוס גס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 51%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל עדשים ופסטות בבישול איטי, תבשיל קיץ הודי: דלעת חמאה, קוקוס ועדשים, ותבשיל קיץ הודי: דלעת חמאה, קוקוס ועדשים.
הוראות
חום קילבסה בשמן וחמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והבצל. מבשלים ומערבבים במשך 3 דקות על אש בינונית.
העבר ל-4 או 5-Qt. בישול איטי. מערבבים פנימה את המרק, העדשים, העגבניות, עלה הדפנה, הפלפל והמלח.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-10 שעות או עד שהעדשים רכות. מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים פסטה לבישול איטי. לזרוק את עלה דפנה.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Faire La Fete Cremant de Limoux. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
Faire La Fete Cremant de Limoux
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים מרהיבים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, Faire la Fête הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסה עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים. תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר