תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תבשיל פירות ים שמנת. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם שן שום, תערובת פירות ים, מקלות סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו תבשיל פירות ים, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה ומבשלים את הבצל והסלרי עד רך אך לא צבעוני, כ -10 דקות. לזרוק את השום ומבשלים 1 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את היין ומבשלים על חום גבוה עד שרובם נעלם.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
יוצקים את המניה ואת תערובת קורנפלור ומבשלים במשך 5-10 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד מעובה. עונה, ואז להוסיף את פירות הים ואת רוב שמיר. מבשלים במשך כמה דקות עד צנרת חם, ואז מערבבים את frache crme.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
קישואים, לא קלופים וקצוצים
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
שמיר
4
בינתיים, לבשל את לחם שום בעקבות הוראות חבילה. מחלקים את התבשיל לקערות חמות ולפזר עם השמיר שנותר.
סטו עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. עמק יופיטר נאפה קברנה סוביניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.