תבשיל ראובן פולני
תבשיל ראובן פולני המתכון יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם נקניק קילבסה, קרם מרוכז של מרק פטריות, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 126 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. כלב הפסטרמה הפולני של פינק ראובן, תבשיל פולני, ו תבשיל פולני דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית משלבים את המרק, החלב, הבצל והחרדל.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
מורחים כרוב כבוש לתחתית תבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'. למעלה עם אטריות לא מבושלות, ואז כף תערובת מרק באופן שווה על אטריות. מכסים את כל עם נקניק העליון עם גבינה. לבסוף, שלבו פירורי לחם וחמאה מומסת בקערה קטנה וערבבו יחד; מפזרים תערובת מעל גבינה.
מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1, או עד שהאטריות רכות.