תבשיל שעועית ירוקה
מתכון תבשיל שעועית ירוקה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 471 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו לחם פריך, פרמזן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה Tex-Mex (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים קמצוץ גדול של מלח ושעועית ירוקה. לבשל במשך כ 5 דקות, השעועית עדיין צריך להיות פריך, הם יהיו מבושלים יותר בתנור.
לנקז אותם ולהניח בצד. חמאה צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את השעועית הירוקה עם 1 כף חמאה ולהניח בצד.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
לקרוע את הלחם לחתיכות 2 אינץ', לשים אותם לתוך קערה, ולהוסיף 1 כף עירית, 1 כף טימין, 1 כף רוזמרין, 2 כפות פרמזן, ו 3 כפות שמן זית. מערבבים היטב את המעיל ומורחים על תבנית אפייה.
אופים רק עד הלחם רק מתחיל להפוך זהב, על 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
בינתיים, להמיס את החמאה הנותרים ושמן זית במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות ואת שאלוט, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים עד שהפטריות משחררים את הנוזל שלהם, כ -10 דקות.
יוצקים את השמנת הכבדה, מוסיפים את הקורנית הנותרת ואת העירית ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה ומערבבים היטב.
שים את תערובת שעועית ירוקה לתוך צלחת אפייה מוכנה, העליון עם קרוטונים, ומפזרים על פרמזן הנותרים.
אופים עד שהכל חם מבעבע, על 20 עד 25 דקות.