תה אדום מעושן בס ים עם שזיפים קינמון Caramelized
תה אדום מעושן בס ים עם שזיפים קינמון Caramelized הוא pescatarian ומספק כ 70 מנות. מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קוביות לחם, ריבת שזיפים, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: בס פסים בגריל עם שזיפים Papillotes פטריות תפוחי אדמה, שזיפים אפויים עם קינמון ודבש, ו קינמון-חזיר מתובל ושזיפים.
הוראות
לבס הים, מערבבים רוטב סויה, 1 1/2 כפיות של עלי התה האדום, שום וג ' ינג ' ר בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
מניחים בס ים בשקית פלסטיק גדולה resealable או צלחת זכוכית.
להוסיף מרינדה; להפוך מעיל טוב. להכניס למקרר 30 דקות.מחממים תנור ל 232°. קו מחבת קלייה גדולה עם רדיד.
מערבבים הנותרים 2 כפות עלי תה אדום, אורז וסוכר.
מורחים באופן שווה בתחתית המחבת.
מניחים דגים ומרינדה בצלחת עוגה חד פעמית.
מניחים צלחת עוגה על המדף. מכסה צליית מחבת בחוזקה עם נייר כסף.
אופים על המדף הנמוך ביותר בתנור 30 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.בינתיים, להמס חמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים קוביות לחם ומקלות קינמון.
מפזרים לחם עם קינמון טחון; לבשל ומערבבים 5 דקות או עד קוביות לחם קלויים.
הסר קוביות לחם, הזמנת מקלות קינמון במחבת.
מוסיפים שזיפים למחבת; מבשלים ומערבבים עד שזיפים מתחילים caramelize.
מוסיפים ריבה, מים ומיצים בצלחת עוגה מדגים מבושלים; מבשלים ומערבבים בעדינות לזיגוג שזיפים. כדי לשרת, שזיפים מזוגגים בכפית על כל אחד 4 צלחות. למעלה עם קרוטונים ובס ים.