תירס גולמי, ארוגולה וסלט פקורינו עם חזה עוף בגריל נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 489 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה, עלי מרווה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף בגריל Paillard עם ארוגולן פקורינו מגולח, סלט ארוגולה עם עוף בגריל, תירס, עגבניות וכחול, ו סלט ארוגולה עם עוף בגריל, תירס, עגבניות וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן מחבת גריל או גריל. מתבלים את שני צידי העוף עם שפשוף תבלינים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
לשפשף תיבול יבש
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
2
צחצח את חזה העוף משני הצדדים בשמן זית. גריל צד העור למטה, עד משחימים היטב מבושל דרך, על 8 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
בזמן שהעוף מתבשל, תכיני את הסלט.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
מערבבים את גרעיני התירס, ארוגולה ואורגנו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
ארוגולה
אורגנו
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים כמות רצויה של ויניגרט הדרים, לזרוק, ומתבלים עם מלח ופלפל. עם מקלף ירקות, לגלח את פקורינו על הסלט. לזרוק בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
ירק
פקורינו
ציוד שתשתמש בו
קולף
6
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס, מניחים על גבי סלט ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
7
טוסט זרעי שומר, זרעי כוסברה, פלפל במחבת קטנה, כבדה על חום בינוני. כאשר שומר הופך חום בהיר, לעבוד במהירות ולהוסיף את פתיתי פלפל אדום, ולזרוק. מיד להפוך את תערובת התבלינים על צלחת כדי להתקרר. שים תערובת בבלנדר עם אבקת צ ' ילי, מלח, וקינמון להתמזג עד התבלינים הם הקרקע שווה. אם יש לך טחנת תבלינים קטנה או מטחנת קפה המוקדש שחיקה תבלינים, לטחון רק את השומר, כוסברה, פלפל, פתיתי צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
זרעי כוסברה שלמה
אבקת צ ' ילי
זרעי שומר
פלפל
כוסברה.
קינמון
קפה
שומר
פלפל
תבלינים
טוסט
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מחבת
8
יוצקים לתוך קערה ולזרוק עם שאר החומרים. שמור את תערובת התבלינים בצנצנת זכוכית במקום קריר ויבש, או להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערה
9
חותכים וזורקים את קצות הגבעול של 2 תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
כתום
10
חותכים לרבעים, לחתוך את הליבה, ולשלוף זרעים.
מרכיבים שתצטרך
זרעים
11
מניחים בבלנדר או מעבד מזון. לסחוט את המיץ מן התפוז הנותר לתוך הבלנדר ולהוסיף את הבצל האדום, מרווה, מלח ופלפל. דופק ולאחר מכן למזג את הפרי עד חלקה ככל האפשר. עם ריצת המכונה, מוסיפים את שמן הזית בזרם דק ויציב. הויניגרט יהיה עבה כמו מיונז. אם זה עבה מדי, עם המכונה עדיין על, רזה עם קצת מים חמים. טעם לתיבול. מכסים ומקררים עד 3 ימים. אם ויניגרט מפריד, לנער אותו בצנצנת או להחזיר אותו לבלנדר להתמזג עד חלקה שוב.