תירס מוקרם ובייקון
תירס מוקרם ובייקון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 291 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם בייקון, שמנת כבדה, תירס אוזניים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מוקרם תירס & בייקון, תירס מוקרם עם בייקון, ו תירס מוקרם עם בייקון וכרישה.
הוראות
חותכים את הגרעינים מהתירס ומוסיפים לקערה בינונית. לאחר שחתכתם את הגרעינים מהקלח, השתמשו בסכין כדי לגרד את כל העיסה והחלב שנותרו מהקלח. אתה יכול להשתמש בטריק פאן בונדט האמין אם מתחשק לך.
מניחים את התירס בחור המרכזי של תבנית צרור ופורסים את הגרעינים מאוזן התירס. המחבת תתפוס את כל התירס ותמנע ממך לעשות בלגן.
מוסיפים 2 כפות מהחמאה והבייקון למחבת גדולה ומניחים על אש בינונית. מבשלים את הבייקון, תוך כדי ערבוב, עד שהוא פריך, כ -4 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מוסיפים את הבצל למחבת ומקפיצים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את התירס ואת עיסתו, את יתרת החמאה ואת הטימין.
קולים את התירס עד שהטימין ריחני והתירס מתחיל להזהיב מעט כל כך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים פנימה את השמנת וציר העוף ומבשלים עד שהתירס פשוט רך, 6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את הבייקון המבושל השמור ואת הבצל הירוק הפרוס.