תערובת שביל דובדבן מיובש זרעי דלעת
צריכים מנה עיקרית צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו ? תערובת שביל דובדבן מיובשת זרעי דלעת יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 440 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה אהוב על 85 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מלח גס, גרעיני חמנייה, סירופ מייפל דרגה b ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון של 88% , המנה הזו מדהימה. תערובת שביל דובדבן מיובשת זרעי דלעת , תערובת שביל דובדבן מיובשת זרעי דלעת ותערובת שביל זרעי דלעת דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-300 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות אפייה מסיליקון.
בקערה גדולה, זורקים את גרעיני הדלעת, השקדים וגרעיני החמנייה ואת הסירופ עד לציפוי אחיד.
מורחים את האגוזים והזרעים בשכבה אחת אחידה על ניירות האפייה המרופדים ומתבלים במלח לפי הטעם.
אופים את האגוזים, תוך ערבוב מספר פעמים בעזרת מרית או כף עץ, עד להזהבה בלבד, כ-20 דקות.
מצננים את האגוזים לגמרי על המחבת, ואז מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים לאיחוד. אחסן את תערובת השבילים המצוננים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.