קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים משובשים

תפוחי אדמה ממולאים משובשים
תפוחי אדמה ממולאים משובשים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 510 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פירה מעושן בטטות, תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), ו תפוחי אדמה ממולאים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שים את russet ובטטות תפוחי אדמה ישירות על מתלה התנור ואופים 30 דקות. פירס כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג ולהמשיך לאפות עד מכרז, 15 עד 20 דקות יותר עבור בטטה ו 20 עד 25 דקות יותר עבור תפוחי אדמה russet.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
בטטהבטטה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בואו להתקרר מעט.
4
לקלף את הבטטה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
5
מעבירים לקערה ומחית קלות עם מזלג עד כמעט חלקה. לקצץ פרוסה דקה את החלק העליון של כל תפוח אדמה russet, חיתוך לאורכו. לגרוף את רוב הבשר לקערה אחרת, משאיר את הפגזים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים את השמנת החמוצה והחמאה לקערה ומחית במזלג. מערבבים את הבצל הירוק, 1/2 כוס גבינה, אגוז מוסקט, 1 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. בעדינות לקפל בטטה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצל ירוקבצל ירוק
חמאהחמאה
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מברישים את קליפות תפוחי האדמה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. בנדיבות למלא עם תערובת תפוחי אדמה משובש ומפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מניחים את תפוחי האדמה הממולאים על תבנית אפייה ואופים עד שהגבינה נמסה, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
צילום: טינה רופ