תפוחי אדמה ממולאים משובשים
תפוחי אדמה ממולאים משובשים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 510 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, שמן זית, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו פירה מעושן בטטות, תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי), ו תפוחי אדמה ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את russet ובטטות תפוחי אדמה ישירות על מתלה התנור ואופים 30 דקות. פירס כל תפוח אדמה כמה פעמים עם מזלג ולהמשיך לאפות עד מכרז, 15 עד 20 דקות יותר עבור בטטה ו 20 עד 25 דקות יותר עבור תפוחי אדמה russet.
מעבירים לקערה ומחית קלות עם מזלג עד כמעט חלקה. לקצץ פרוסה דקה את החלק העליון של כל תפוח אדמה russet, חיתוך לאורכו. לגרוף את רוב הבשר לקערה אחרת, משאיר את הפגזים שלמים.
מוסיפים את השמנת החמוצה והחמאה לקערה ומחית במזלג. מערבבים את הבצל הירוק, 1/2 כוס גבינה, אגוז מוסקט, 1 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם. בעדינות לקפל בטטה.
מברישים את קליפות תפוחי האדמה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. בנדיבות למלא עם תערובת תפוחי אדמה משובש ומפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את תפוחי האדמה הממולאים על תבנית אפייה ואופים עד שהגבינה נמסה, 25 עד 30 דקות.