תפוחי אדמה קריביים מתוקים ושעועית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים הקאריביים שעועית שחורה. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים מייפל, קינמון טחון, מרגרינה מקל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו במרכז אמריקה. נסו בטטות ושעועית שחורה, דרום מערב בטטות ושעועית שחורה, ו עלי כוסברה ליים בטטה עם שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר מנות תיבול מתערובת אורז; להשליך. לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת שומן. תתחמם.
מפורר את הנקניק למחבת גדולה ולא דביקה, ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד להשחמה (כ -8 דקות).
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל פרוס דק ושום, ומטוגנים במשך 3 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים מזוגגים מייפל ואת 4 המרכיבים הבאים (תפוחי אדמה דרך קינמון), ולהפחית את החום בינוני. לכסות ולבשל במשך 10 דקות. מערבבים בנקניק, בצל ירוק, שעועית; מכסים ומבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב.