a: מרק מיסו עם צדפות
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו מרק מיסו עם צדפות ותרד, מרק מיסו עם צדפות טריות, ו מרק מיסו קוריאני עם צדפות מנילה (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את wakame יבש לרתיחה ושופכים מספיק מים קרים מסוננים על אצות לכסות אותו על ידי כחצי אינץ'. אפשר wakame לשבת במים הקרים במשך כעשר דקות.בינתיים, להרתיח או קיטור הצדפות הטריות עד שהם פותחים. כשהם נפתחים, הסירו אותם לקערות הגשה. תשליך את הצדפות שלא נפתחות.לאחר wakame ספוג במשך עשר דקות, לשטוף ולנקז אותו.
מחממים את מלאי הדשי או הדגים עד שבקושי מבעבע ומוסיפים את wakame. לאט לאט מבשלים את wakame במרק במשך כשנתיים עד שלוש דקות.
הסר את wakame ואת מרק מן החום, ומאפשר לו להתקרר במשך כחמש דקות לפני לטאטא אחד רבע כוס לבן מיסו להדביק לתוך המרק עד שהוא מתמוסס לחלוטין.
יוצקים את המרק על הצדפות, לקישוט עם בצל ירוק פרוס דק.