BBQ בשר בריסקט כריכים עם סלט כרוב
BBQ בשר בריסקט כריכים עם סלט כרוב יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, לחמניות קייזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו כריכי בשר משומר וסלט כרוב, כריכי רוסטביף וחזרת סלט כרוב, ו כריכי טבילה צרפתיים מבשלים איטיים בשר בקר בריסקט # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חצי הבצל לפרוסות דקות; מניחים בקערה גדולה.
מערבבים רוטב 2 כף. רוטב ברביקיו עד מעורבב.
הוסף לתערובת כרוב; לזרוק מעיל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בשר; מבשלים 5 דקות. או עד להשחים באופן שווה משני הצדדים, מפנה אחרי 3 דקות.
העברה לתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. קוצצים את חתיכת הבצל הנותרת; מפזרים על בשר.
מערבבים מרק, 1/2 כוס רוטב ברביקיו הנותר ושום; לשפוך על בשר. כיסוי.
אופים 2-1/2 עד 3 שעות או עד הבשר נעשה (160f).
בואו לעמוד 10 דקות. לגרוס בשר; מקום בקערה גדולה.
מוסיף רוטב ברביקיו שנותר; לזרוק למעיל.
מלא כל גליל עם תערובת בשר 1/2 כוס וסלט כרוב 1/3 כוס ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר בתפריט? נסה זיווג עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. לוק סירה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
לוק סירה
לוק סירה הוא אדום בעל גוף מלא ארוז עם צבע עמוק, ריכוז של טעמים ואלגנטיות קטיפה. היין פותח עשיר ונועז, המציע פלפל, ליקריץ, שוקולד מריר ותבלינים ואחריו אוכמניות, ופירות מסוכרים. גימור ארוך מדגיש את הבשלות והמורכבות של היין.