Manicotti Alla Romana עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. 418 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך קמח, חצי וחצי, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: Manicotti Alla Romana, ניוקי אלה רומנה, ו Spiedini Alla Romana.
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מטגנים בצלים עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
לטגן שום במשך 1 דקה ומערבבים בקר טחון. מבשלים עד משחימים ומתפוררים היטב. מתבלים במלח ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
שום
מלח
4
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
הוסף קונכיות מניקוטי ופרבויל במשך חצי מהזמן המומלץ על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטי
קונכיות פסטה
6
מסננים ומכסים עם מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול ולמנוע את הפגזים פיצוח.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
מים
7
כדי תערובת בשר טחון להוסיף את תרד מבושל גבינת ריקוטה. כאשר התערובת היא מגניב, להוסיף את הביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
בשר טחון
תרד
ביצה
8
מורחים 1/4 כוס רוטב ספגטי בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בעדינות לנקז את קונכיות manicotti בזהירות דברים כל אחד עם תערובת בשר וגבינה; מניחים פגזים בצלחת מוכנה. קל לכסות את המנה עם לעטוף פלסטיק או מגבת נקייה, לחה כדי למנוע פגזים מפיצוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
מניקוטי
גבינה
קונכיות פסטה
מורחים
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תבנית אפייה
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הכן את הרוטב הלבן על ידי התכת החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים בקמח ובוליון עוף. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתחיל בועה. מערבבים במחצית וחצי ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
חצי וחצי
חמאה
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
12
יוצקים או מצקים את הרוטב באופן שווה על פגזים ממולאים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאות
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקת
13
מערבבים את הבזיליקום לתוך רוטב הספגטי שנותר. בזהירות לשפוך או מצקת רוטב ספגטי על הרוטב הלבן, מנסה שכבת הרטבים מבלי לערבב.