No-Fuss Lasagne מבית Johnsonville®
מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 53% . לזניה איטלקית נקניקיות Johnsonville® , No-Fuss Lasagne , ו- Johnsonville Party Meatballs דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
לטגן במחבת או לצלות נקניק לפי הוראות האריזה.
חותכים נקניק לשניים לאורך; לחתוך לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. במחבת גדולה מערבבים את הנקניק, רוטב הספגטי והמים. להביא לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים, ללא מכסה, למשך 5 דקות.
מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, הביצה, הפטרוזיליה והאורגנו.
מורחים שליש מתערובת הרוטב על תחתית תבנית אפייה משומנת בגודל 13 אינץ' על 9 אינץ'.
שכבות עם מחצית מהאטריות וחצי מתערובת גבינת הריקוטה.
מפזרים מחצית מגבינת המוצרלה. מעל שליש מהרוטב.
שכבות עם האטריות הנותרות, תערובת גבינת ריקוטה וגבינת מוצרלה. מעלים את הרוטב הנותר.
מפזרים גבינת פרמזן וזיתים שחורים אם רוצים. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות לפחות או ללילה.
מוציאים את הלזניה מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות צלזיוס למשך כשעה או עד שהאטריות רכות והרוטב מבעבע.
מניחים לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.