קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

No-Fuss Lasagne מבית Johnsonville®

No-Fuss Lasagne מבית Johnsonville®
מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 53% . לזניה איטלקית נקניקיות Johnsonville® , No-Fuss Lasagne , ו- Johnsonville Party Meatballs דומות מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לטגן במחבת או לצלות נקניק לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
חותכים נקניק לשניים לאורך; לחתוך לפרוסות בגודל 1/4 אינץ'. במחבת גדולה מערבבים את הנקניק, רוטב הספגטי והמים. להביא לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים, ללא מכסה, למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, הביצה, הפטרוזיליה והאורגנו.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים שליש מתערובת הרוטב על תחתית תבנית אפייה משומנת בגודל 13 אינץ' על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
שכבות עם מחצית מהאטריות וחצי מתערובת גבינת הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מפזרים מחצית מגבינת המוצרלה. מעל שליש מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
7
שכבות עם האטריות הנותרות, תערובת גבינת ריקוטה וגבינת מוצרלה. מעלים את הרוטב הנותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגהלפי עוגה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
8
מפזרים גבינת פרמזן וזיתים שחורים אם רוצים. מכסים ומעבירים למקרר ל-8 שעות לפחות או ללילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
זיתים שחוריםזיתים שחורים
9
מוציאים את הלזניה מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
10
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות צלזיוס למשך כשעה או עד שהאטריות רכות והרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מניחים לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Piccini Chianti Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-10 דולר.
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
פיצ'יני קיאנטי קלאסיקו
אודם בהיר עם נימה של סגול. תווי שזיף, סיגליות מתערבבים עם גרגרי בר שופעים ובשלים. מרחיב וחיים בחיך, עם תחושת פה קטיפתית מתמשכת. הסיומת הארוכה קבורה בפירות. יין רב תכליתי, המומלץ להגיש בטמפרטורה של 64ºF, נפלא עם בשרים אדומים עסיסיים, צלוי או צלוי.