Portobellos ממולא תרד שמנת
קרם תרד ממולא Portobellos יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הצד שלך צלחת מתכון תיבת. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 149 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, פירורי לחם, קרם מרוכז של קמפבל® של מרק סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו Portobellos ממולא תרד, תרד ארטישוק ממולא Portobellos, ו תרד ארטישוק ממולא Portobellos (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך-פריך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את העגבניות והתרד ומבשלים רק עד שהתרד נבול. מערבבים במרק ומבשלים עד שהתערובת חמה ומבעבעת.
מערבבים את פירורי הלחם וגבינה בקערה קטנה.
מניחים את כובעי הפטריות על תבנית אפייה. כפית את תערובת התרד לתוך כובעי הפטריות.
צולים ב 425 מעלות f במשך 15 דקות או עד כובעי פטריות מכרז.
הסר את תבנית האפייה מהתנור.
מפזרים את תערובת פירורי הלחם.
תחמם את המטגן. מטגנים את כובעי הפטריות 4 אינץ ' מהחום עד תערובת פירור הלחם הוא חום זהוב.