קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות7
מגזין

Tamales עוף

Tamales עוף
מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, חזה עוף, סלסה ורדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו Tamales De Pollo Con Chile Verde-ירוק צ'ילה עוף Tamales, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Tamales Santafereños o Bogotános (Santa Fe Region Tamales) (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את קליפות התירס בקערה של מים חמים, באמצעות צלחת כדי לשמור אותם מתחת למים, עד גמיש, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בינתיים, לעשות את המילוי: להביא את אבקת מרק 4 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אבקת מרקאבקת מרק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיף את העוף ומבשל עד מבושל דרך, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
הסר את העוף ולתת מגניב; לחתוך לחתיכות קטנות. שמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
מחית כוסברה ו 1 1/4 כוסות של מרק שמורות במעבד מזון עד חלקה (לשמור את המרק שנותר לשימוש נוסף).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
העברה לסיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים את השום, כמון וסלסה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני; מבשלים עד מופחת מעט, על 12 דקות. מערבבים את העוף ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
הסר מהחום ולתת להתקרר.
9
הפוך את הבצק: להשרות את אנצ 'ו צ' ילה במים חמים עד רך, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
לנקז את צ ' ילה, ואז לרכך כדי להפוך את הדבק.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בשר טחוןבשר טחון
11
שלב את הדבק צ ' ילה, מאסה קרינה, שומן חזיר, 2/3 כוסות מים חמים 2 כפיות מלח
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שומן חזירשומן חזיר
(צינור גדול)(צינור גדול)
12
בקערה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מערבבים עם הידיים (או להשתמש במיקסר עם מצורף ההנעה) 10 עד 15 דקות, או עד כדור בצק בגודל שיש צף במים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
לנקז את הקליפות ולטפטף יבש. החל 1/2 אינץ 'מהקצה הרחב, להפיץ על 3 כפות של הבצק למטה קליפה, משאיר גבול 1 אינץ' בצדדים. כף על 2 כפות של העוף ממלא את מרכז הבצק, ולאחר מכן לקפל את הצדדים של הקליפה, עוטף את הבצק סביב המילוי. מקפלים את הקצה הצר של הקליפה. חזור עם הקליפות שנותרו, בצק ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
15
הגדר סל ספינת בסיר גדול מלא 1 עד 2 סנטימטרים של מים. תארגן את הטמאלס בעמידה באוניית הקיטור, בצד המקופל כלפי מטה. מביאים את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ואז לכסות ואדים עד tamales למשוך מן הקליפות, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
16
הסר מן הספינה ולתת מגניב מעט לפני הסרת עטיפה.
17
צילום קאט טויטש

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.