Tomatillo בגריל וסלסה בזיליקום סגול
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לכו לחנות ותביאו טומטילו, בצל, צ'יפוטלה צ' ילי באדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סגול Tomatillo סלסה פרסקה, עוף במרינדה Mojo עם תפוחי אדמה סגולים בגריל ותירס חרוך וסלסה שעועית שחורה עם טורטייה קמח בגריל, ו בזיליקום סגול וסלט סקווש קיץ בגריל עם אגוזי מלך (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. גריל את tomatillos ותירס על אש חמה בינוני או חום מתון עד חרוך קלות בכל רחבי, על 4 דקות לכל צד.
העברה לצלחת. גריל את פרוסות הבצל עד חרוך קלות, על 3 דקות לכל צד.
הסר את העורות החרוכים מן tomatillos ורבע אותם. חותכים את גרעינים תירס את קלח.
חותכים את הבצל לקוביות 1/4 אינץ'.
במחבת, מטגנים את הבייקון עד פריך.
מסננים על מגבות נייר וקוצצים גס. בקערה, מערבבים את השום עם הצ ' יפוטלה, ואז מערבבים בטומטילו, תירס, בצל ובייקון. מקפלים את בזיליקום סגול, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.