אורז ג'ולוף עם עוף
אורז עם עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 785 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-769 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קוביית ציר עוף, שמן חמניות, פחיות g עגבניות שזיף, ופלפל. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ג'ולוף אורז עם עוף מגאנה, אורז טבעוני, ו איך לעשות מסיבה ג'ולוף אורז.
הוראות
מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מחממים 2 כפות שמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום גבוה ואז מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך כ 5 דקות עד הזהב בכל רחבי. הרם מתוך המחבת על צלחת.
מוסיפים את שאר השמן למחבת ומטגנים את הבצל עד רך אבל לא זהב, על 5 דקות. בעוד הבצלים מבשלים, להפוך את הג ' ינג 'ר בסיס צ' ילי.
שים את השום, עגבניות, ג ' ינג 'ר וצ' ילי לתוך מעבד מזון או בלנדר ו יז עד חלקה.
מוסיפים את העגבניות הטהורות לבצל, ומטגנים לעוד 2 דקות ואז מוסיפים את הג ' ינג 'ר ואת תערובת הצ' ילי. להתפורר קוביית המניות, מערבבים ואז לשפוך 600ml מים רותחים.
מוסיפים את העוף, מביאים לרתיחה ואז מבשלים במשך 15 דקות.
שים את האורז לתוך קערה גדולה, לכסות עם מים קרים ולהשתמש בידיים שלך כדי לשטוף את הדגנים. להטות את המים ואז לחזור פעמיים עד המים זורמים.
מוסיפים את האורז למחבת, הופכים את החום לרתיחה ואז מכסים בנייר כסף ומכסה (כך שאף קיטור לא יכול לברוח) ומבשלים 20 דקות.
הסר את המכסה (האורז לא מבושל עדיין) ואז לפזר את הפלפלים במיה על האורז. מכסים ומבשלים מחדש במשך 10 דקות עד הירקות הוא התרכך ואת האורז רך. רגע לפני ההגשה, לערבב את הירקות דרך ולפזר על כוסברה.