אם יש לך בסביבה 4 שעות ו 55 דקות לבלות במטבח, אידיוט עוף יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. מתכון זה משמש 7. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 30 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פלפלי הבנרו, עוף, ג'ינג'ר טחון ובצל. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל מרכז אמריקאי. 5 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. עם כפית ציון של 50%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית אידיוט תיבול השתקפות על מתן, צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית אידיוט תיבול השתקפות על מתן, ו צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית ג'מייקני אידיוט תיבול.
הוראות
1
שלב את כל המרכיבים למעט מיץ העוף והליים במעבד מזון ומחית עד לקבלת תערובת חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים את העוף ומיץ הליים בקערת ערבוב ויוצקים עליו כמחצית מרוטב האידיוט, זורקים את העוף מסביב לציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
3
מניחים בכלי ויוצקים את הרוטב שנותר על גבי העוף. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
4
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מוציאים את נתחי העוף ממרינדת האידיוט ומניחים אותם, עם העור כלפי מעלה, על תבנית או תבנית עם מסגרת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים בתנור במשך 45 עד 55 דקות עד שהם מבושלים והמיצים מתבהרים כשהם מנוקבים במזלג.
ריזלינג, גוורצטרמינר ופינו גרי הם בחירה מצוינת לעוף מטומטם. תרצו לבחור ביינות עם מעט מתיקות כשאתם מתמודדים עם מנות קריביות חריפות. מגישים יינות אלה צוננים כך שהם מרעננים עוד יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ציפריאני פרוסקו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.