קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

אמפנדס השני

אמפנדס השני
אמפנדס השני יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, שלם 30, מתכון צמחוני יש 38 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו צימוקים, בצל, ביצים קשות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורקיה ופירה תפוחי אדמה אמפנדס-אמפנדס דה פאבו, אמפנדס דה פייניאן (אמפנדות במילוי בוטנים ותפוחי אדמה), ו אמפנדס דה פלור דה קלבאזה (פריחת סקווש אמפנדס).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים קוביות תפוחי אדמה בסיר בינוני ומכסים במים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מרתיחים 5 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
מסננים.
5
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים שמן זית, ואז בצל. לזרוק קלות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
7
קולים בצל למשך 5 דקות ואז הוסיפו תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
8
מטגנים תערובת 10 דקות נוספות, עד שהבצל מקורמל ותפוחי אדמה משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
9
מניחים תפוחי אדמה ובצל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים ביצים קשות, זיתים וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
זיתיםזיתים
ביצהביצה
11
מערבבים היטב.
12
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
13
מרדדים את המאפה וחותכים 32 עיגולים בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
14
מניחים כף מילוי גדושה על מחצית מכל עיגול. מקפלים מאפה בחצי וקצוות קצוות במזלג.
15
מניחים אמפנדות על תבנית עם נייר אפייה ומברישים כל אחת בביצה טרופה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 עד 30 דקות, עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
מגישים חם.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. פמיליה טורס קורונאס טמפרניו עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פמיליה טורס קורונס טמפרניו
פמיליה טורס קורונס טמפרניו
86% טמפרניו, 14% קברנה סוביניוןצבע דובדבן עדין עם גוונים אדומים לבנים. ניחוח אלגנטי, מראה איזון עדין בין הערות זני של פירות יער ליקריץ, ורמזים מתובלים של אלון. חיך מעוגל היטב עם טאנינים זניים חלקים.אידיאלי עם בשר, תבשילים, תבשילים, ו "פאייה"המסורתית שלנו. מושלם עם גבינות שמנת.