קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו)

אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו)
אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 825 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 196 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכי לחנות ותקני ציר עוף, כמון טחון, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו אנצ'ילדות דה פולו (אנצ' ילדות עוף), Enchiladas De Pollo Con Salsa Tomatillo, ו Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב:במחבת מטגנים גדולה על חום גבוה, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את השום וצ ' ילי ו sauté עד רק זהב, 5 עד 7 דקות. מערבבים בכמון ו sauté עד ריחני, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
3
מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל והמרק. מערבבים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך כ 15 minutes.In מעבד מזון או בלנדר, לעבד את תערובת הרוטב כדי מחית חלקה, בקבוצות במידת הצורך. להחזיר את מחית למחבת ולהגדיר על חום בינוני במשך 5 דקות יותר & להפריש.לאכול שמן צמחי במחבת מטגנים גדולה על אש בינונית. אחד בכל פעם, מחממים את הטורטיות במחבת החמה עד שמתרככים, כ -20 שניות לכל צד.שמן קל צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק 8 אנצ ' ילדות זה לצד זה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מניחים עוף מגורר במורד מרכז טורטייה, מפזרים את המילוי עם 2 Tbs. של הגבינה ו 2 כפות של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מגלגלים את טורטייה ומניחים אותו בצלחת, צד התפר למטה. חזור עד שיצרת את כל 8 האנצ ' ילדות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
טפטוף את הרוטב השמור מעל החלק העליון של האנצ ' ילדות ומפזרים את הגבינה הנותרת.7
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
אופים את האנצ ' ילדות עד המילוי מבעבע והגבינה מותכת וזהובה, כ -20 דקות. בזהירות להעביר 2 אנצ ' ילדות לכל אחד 4 צלחות, לקשט עם שמנת חמוצה, סלסה וכוסברה טרי לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.