אפרסקים עלומים וניל
אפרסקים עלומים וניל לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אפרסקים, יין, דבש נקי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אפרסקים עלומים וניל עם יוגורט מוקצף, אפרסקים בגריל, דובדבנים עלומים וגלידת וניל שעועית, ו אפרסקים ושמנת שלוקים.
הוראות
שים את הקומקום על האש, ולמלא קערה גדולה עם מים קרים.
מניחים את האפרסקים בקערה גדולה אחרת ושופכים מעל מספיק מים רותחים כדי לכסות. השאירו במשך 30 שניות, ולאחר מכן להסיר את האפרסקים עם כפית מחוררת ולצלול אותם לתוך המים הקרים. העורות צריכים עכשיו לקלף בקלות.
מניחים את היין, דבש תרמיל וניל במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את כל האפרסקים, ואז בעדינות לחמם עד הדבש מומס. מנמיכים את האפרסקים לתוך המחבת, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 15-20 דקות עד רך אבל לא רך מדי. באמצעות שתי כפיות עץ, להפוך את הפרי 3 או 4 פעמים בעת הבישול ולעתים קרובות להשרות עם סירופ.
הסר את האפרסקים המבושלים מהמחבת והניח בצד אחד בקערה גדולה.
מרתיחים את הסירופ קשה עד שהוא מופחת בחצי (זה ייקח בערך 10 דקות). כף מעל האפרסקים, ואז להפריש להתקרר. האפרסקים יישארו עד 2 ימים, מכוסים במקרר.
מגישים את האפרסקים וסירופ בטמפרטורת החדר, חמים או מקורר עם כפות של שמנת קרושה, אם אתה רוצה.