ארטישוק וחזה עוף ממולא עגבניות מיובשות
ארטישוק וחזה עוף ממולא עגבניות מיובשות נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 438 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פרמזן, חזה עוף, בצל ומלח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חזה עוף ממולא עגבניות מיובשות וגבינת עיזים, חזה עוף ממולא עגבניות מיובשות וגבינת עיזים, ו חזה עוף ממולא בגבינת פטה, עגבנייה מיובשת.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת מטגנת על אש בינונית מוסיפים 1 כף מהשמן. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות. מערבבים פנימה את הארטישוקים והעגבניות המיובשות.
קולים במשך 3 עד 5 דקות, ואז מוסיפים את המלח, הפלפל והשום. כשהשום מתחיל להשחים קלות, מתפיחים עם 1/4 כוס היין הלבן. מערבבים פנימה 2 כפות מהחמאה, מניחים לה להמיס ואז זורקים פנימה את הפרמזן והפטרוזיליה.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לפני שממלאים את חזה העוף.
שוטפים, חותכים ומכניסים חזה עוף לעובי של כ-1/4 אינץ'. אין להכות יתר על המידה מכיוון שחורים בעוף יקשו על העוף לשמור על המלית.
שים 1/4 של תערובת המילוי בקצה 1 של חזה עוף. מגלגלים בעדינות את חזה העוף מקפלים את הקצוות פנימה כדי למנוע מהמלית לצאת במהלך תהליך הבישול. אבטח את גליל העוף עם 2 קיסמים. חזור על הפעולה עם שאר חזה העוף והמלית.
מחממים את 2 כפות השמן שנותר במחבת מטגן בינונית על אש גבוהה.
מוסיפים את חזה העוף, עם הצד המאובטח של העוף תחילה, כדי להבטיח את הגליל עם להישאר יחד. משחימים את העוף מכל הצדדים, מוסיפים את יתרת החמאה ומתפיחים עם היין הלבן שנותר.
מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים את התבנית. מבשלים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -165 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ -10 דקות.
מוציאים את העוף לקרש חיתוך וזורקים את קיסמי השיניים. פורסים כל שד על הטיה לתוך 5 חתיכות ולהעביר מגש הגשה.
מזלפים את יתרת טפטופי התבנית, מקשטים בפיזור פרמזן ומגישים.