ארטישוק ועוף עגבניות
ארטישוק ועוף עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 420 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, חצאים חזה עוף-הלם 1 / נס, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 472 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 94%. נסו עוף ארטישוק עגבניות, עוף ברוטב ארטישוק עגבניות, ו ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת על אש בינונית.
מוסיפים עגבניות, בזיליקום, אורגנו, לבבות ארטישוק ופלפלים אדומים. מבשלים עד חם, ואז להסיר מהחום. מעבירים לקערה גדולה וזורקים יחד עם קוביות מוצרלה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הניחו את השדיים הדפוקים ומילוי הכפית על המרכז והשאירו סנטימטר מכל צד. להתאים מילוי כמו שאתה רול כדי לא מעל דברים.
מניחים אותם בצד התפר כלפי מטה לתבנית אפייה של 2 ליטר. מכסים ברוטב מרינדה.
מניחים מכסה על צלחת או מכסים בנייר אלומיניום.
אופים 35 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף מבושל. אתה תאהב את זה!