לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנו אתגר: עוף בגריל עם ראבה ברוקולי ונקניק לנסות. מתאים ל-15 ומחירו 2 מנות.9 דולר למנה. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עגבניות ענבים, נקניק, ראבה ברוקולי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. נסו ברוקולי ראבה מטגן עם נקניקיית עוף, נקניקיית עוף וברוקולי ראבה פנה, ו ברוקולי ראבה מטגן עם נקניקיית עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
בבלנדר שלבו 1 כוס שמן זית, בזיליקום, פתיתי פלפל אדום ו -2 שיני שום. פירה עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שיני שום שלמות
שמן זית
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
יוצקים לתבנית אפייה רדודה ומוסיפים את העוף. זורקים לציפוי ומשרים את העוף תוך כדי סיום המנה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
סיר
4
בינתיים מחממים מחבת גדולה. מרסקים 3 שיני שום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מחממים 1 כוס שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את השום ומבשלים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
שום
7
מוציאים נקניק ממארזים ומוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
קולים את הנקניקיה עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
9
במים הרותחים, מסננים את ראב הברוקולי עד שהם רכים אך עדיין פריכים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
מים
10
מעבירים את ראבה לקערת מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מוציאים מהמים, מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
12
צולים את העוף עד שהוא מבושל ומיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גריל
13
לנקניק השחום מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהפטריות מתחילות להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
נקניק
14
מוסיפים את הראבה, ציר העוף וקורט פתיתי פלפל אדום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מלח ופלפל
ציר עוף
15
פורסים את הלחם ומניחים על צלחת הגשה. כף מעט מתערובת הברוקולי / נקניק מעל, ואז מכסה כל אחד עם חזה עוף 1 וירך 1. למעלה עם ארוגולה, עגבניות וגבינת פרובולון פרוס. ואז מזלפים מעט מרוטב הראבה של הברוקולי מעל, כדי לנבול את הארוגולה, ומגישים מיד.