בגט קרוע עם חמאת שום-פטרוזיליה
בגט קרוע עם שום-חמאת פטרוזיליה היא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, עד 2 שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו שרימפס חמאת שום ופטרוזיליה, סטייקים צלעיים בגריל עם חמאת שום פטרוזיליה, ו צדפות צרובות עם חמאת שום-פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1 כף מהחמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את השום ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהוא מתרכך אך אינו משחים, 1 עד 2 דקות.
תן מגניב. ואז מערבבים את חמאת השום הזו לתוך החמאה שנותרה בקערה קטנה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, שמן הזית, המלח והפלפל.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
קרע את הבגט לאורכו, כך שייפתח כמו ספר אך לא ייקרע כולו לשניים. מרחים את החלק הפנימי של הבגט עם חמאת השום. עוטפים את הבגט בנייר אלומיניום ואופים עד שהוא מחומם, 10 עד 12 דקות.