בו בורגר
בו בורגר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 96 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם גבינה אמריקאית, מלח ופלפל, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מרהיב של 86%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מועדון בורגר: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס, מועדון בורגר: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס, ו מועדון בורגר: עטורת הפרסים לוגן קאונטי בורגר פטי להמיס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה מתבלים את הבקר הטחון במלח ופלפל.
מוסיפים 1/2 כוס מים קרים ומערבבים ביד עד שהבשר ספג את כל המים (המים שומרים על ההמבורגרים לחים ועסיסיים). מעצבים ל -4 קציצות.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. מרססים את המחבת בתרסיס בישול שאינו מקל.
מוסיפים את ההמבורגרים ומבשלים לטמפרטורה הרצויה, בערך 8 עד 10 דקות לכל צד לבינוני-באר.
מוציאים את ההמבורגרים מהתבנית ומניחים בצד.
מוסיפים את פרוסות הבצל לאותה מחבת ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, תוך הקפדה לשמור אותם בפרוסות שלמות. זה צריך לקחת בערך 3 דקות לכל צד.
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
סדקו את הביצים לאותה מחבת ובשלו עד שהחלמון לא נוזל. מוציאים בזהירות מהתבנית.
הניחו את החלק התחתון של 4 לחמניות המבורגר על משטח ישר. למעלה כל לחמניה עם המבורגר. מעל ההמבורגרים 1 ביצה, פרוסת בצל, 1 פרוסת גבינה ואז הלחמנייה העליונה. לחץ קלות על הכריכים יחד עם היד.
מניחים את הכריכים לתוך המחבת ומבשלים במשך דקה 1 בכל צד כדי לחמם את הלחמניות.
מגישים עם צ ' יפס וחמוצים.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
בורגר עובד ממש טוב עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוברט מונדבי נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
רוברט מונדבי נאפה מרלו
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים בטרורים שונים במובהק של עמק נאפה, כולל קרנרוס, סטאגס זינוק ו אוקוויל מחוזות. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, מריחה מורחבת, יישון בחביות עץ אלון צרפתי ובקבוק ללא סינון, שיפרו את מורכבות היין. יין זה טעים עם מנות ראשונות וגבינות רבות. אחד מזיווגי האוכל האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם מלית פטריות בר ואגוזים. רגל צלויה של כבש, שפשפה עם עשבי תיבול ותבלינים ריחניים, או ירך חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם הטעמים העסיסיים של היין.