בוריטו מאיה מעופף יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1152 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם מים, מלח ופלפל כשרים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: התאנה המעופפת, צלחות מעופפות, ו קנגורו מעופף.
הוראות
1
לחמם את השעועית השחורה ותערובות בטטה בסירים נפרדים. לעטוף טורטיות בנייר כסף חם בתנור 300 מעלות F, או לחמם כל טורטיה משני הצדדים במהירות במחבת כבדה על חום בינוני. בכל מקום טורטייה על 1/2 כוס שעועית שחורה ו 1/2 כוס בטטה. מקפלים צד אחד של טורטייה על המילוי ולאחר מכן לקפל בשני הצדדים, ולהתגלגל לתוך בוריטו.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(טרידר ג'ו'ס)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים על צלחת מלמעלה עם כפות נדיבות של סלסה, גוואקמולי ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
נקניקיות, בגריל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
3
וריאציה: ניתן לקפל עוף בגריל, סטייק, או כל בשר בגריל אחר לתוך בוריטו גם כן.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגריל
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
בסיר כבד, לשלב שעועית, בצל, שום, שמן זית ומים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את העגבניות והיין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עוד 30 דקות או עד שעועית הם מאוד רך. באמצעות כף עץ או מחית תפוחי אדמה, מועך את השעועית מעט. תשאיר קצת שעועית שלמה. תערובת זו צריכה תלולית ברכות להיות לח אבל לא מימי. התאם על ידי בישול ארוך יותר או על ידי הוספת מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
תערובת זו עושה צלחת בצד מעולה, כמו גם מילוי בוריטו.
7
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לשטוף את תפוחי האדמה המתוקים אבל להשאיר את העורות על. לשפשף עם שמן זית ואופים עד מאוד רך, כ 45 דקות. לקרר את תפוחי האדמה עד שהם יכולים להיות מטופלים ולהסיר עורות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מניחים בסיר כבד ומוסיפים את שאר החומרים. מחית את התערובת היטב, טעם לתיבול, לחמם ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
תערובת זו עושה צלחת בצד מעולה, כמו גם מילוי בוריטו. זה יכול להיות מוכן בעוד שעועית שחורה מבשלים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.