ביג בלו באפלו ג' אלה פופרס
ניתן להכין את המתכון ביג בלו באפלו ג' אלה פופרס בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דגני סובין עתירי סיבים, אבקת בצל, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 75%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ביג בלו באפלו ג' אלה פופרס, פופרס עוף באפלו, ו באפלו ג'אלאפה פטיסו פופרס.
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה גדולה עם תרסיס טפלון והניחו בצד.
בקערה קטנה שלבו טריזי גבינה עם 1 כף רוטב חם וערבבו היטב.
מוסיפים גבינה כחולה, מערבבים ומניחים בצד.
חצוי את הפלפלים לאורכם, והסר את הזרעים, הגבעולים וכו'. שוטפים את החצאים ומייבשים אותם היטב. כפית שווה ומפיצה את תערובת הגבינה לחצאי הפלפל ומניחה בצד.
שים את הדגנים והתבלינים בבלנדר או במעבד מזון. טוחנים לעקביות דמוית פירורי לחם.
מעבירים את הפירורים לצלחת ומניחים בצד.
יוצקים תחליף ביצה לקערה רדודה.
מוסיפים 1 כף רוטב חם שנותר ומערבבים היטב. בזה אחר זה מכסים בעדינות את חצאי הפלפל בתערובת ביצים, מנערים להסרת עודפים ואז מצפים לחלוטין בתערובת פירורים. חזור על הפעולה עם חצאי הפלפל הנותרים, והניח אותם באופן שווה על תבנית האפייה.
אופים בתנור עד שהציפוי פריך וחצאי הפלפל התרככו, 25 עד 30 דקות. תהנה!