קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ביס פופקורן עוף באפלו

ביס פופקורן עוף באפלו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו את ביס פופקורן עוף באפלו. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 436 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. אם יש לכם תערובת פנקייקים מלאה בכף היד, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון של 65% , המנה הזו טובה. נסו עוף פופקורן באפלו , עוף פופקורן באפלו ועוף עוף באפלו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
במחבת צדדית עמוקה מחממים 1 1/2 אינץ' שמן צמחי על אש בינונית. אם ברצונך לבדוק את השמן, הוסף קוביית לחם בגודל 1 אינץ' לשמן החם. אם הוא הופך לחום זהוב עמוק בספירה של 40, השמן מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)1 1/4 כוסות מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)
מים 8 כפיות רוטב חריףמים 8 כפיות רוטב חריף
ציוד שתשתמש בו
מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)מים8 כפיות רוטב חריף, מחולק (מומלץ: טבסקו)
3
בזמן שהשמן מתחמם מכינים את הבלילה. בקערת ערבוב רחבה מערבבים 2 כוסות מתערובת הפנקייק, 1 1/4 כוסות מים וכ-6 כפיות רוטב חריף. (השתמש בכפית רגילה שהיית מערבב איתה קפה זה מה שעשיתי. אין לי, טכנית, סט של כפות מדידה אמיתיות).
מרכיבים שתצטרך
כף היד מלאהכף היד מלאה
1/3 כף יד מלאה1/3 כף יד מלאה
כף היד מלאהכף היד מלאה
2 1/2 כוסות תערובת לביבות מלאה, כל מותג, מחולקת2 1/2 כוסות תערובת לביבות מלאה, כל מותג, מחולקת
תערובת פנקייק מלאה, כל מותג, מחולקתתערובת פנקייק מלאה, כל מותג, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,1 כפית פלפל שחור גס,
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
4
מניחים את 1/2 כוס הפנקייק הרגיל שנותר בקערת ערבוב רחבה אחרת. מסדרים את הבלילה ואת קערת תערובת הפנקייק הרגיל ליד החלק העליון והשמן לחימום. מרפדים צלחת בכמה גיליונות נייר סופג ושומרים בהישג יד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת אגוז מוסקטקצפת אגוז מוסקט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
5
לאחר שהשמן מחומם ומוכן, זורקים את נתחי העוף ב-2 כפיות רוטב חריף ואז זורקים פנימה את תערובת הפנקייק הרגילה, מצפים בצורה אחידה ומנערים עודפים. תערובת הפנקייק היבשה הרגילה תעזור לבלילה להיצמד לחתיכות העוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
קצפת אגוז מוסקטקצפת אגוז מוסקט
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
הוסף קצת עוף לבלילה, אתה הולך לרצות לעבוד ב-3 עד 4 קבוצות ציפוי וטיגון. בעזרת מזלג זורקים את הביסים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מוציאים את המנה הראשונה מהבלילה, מנערים את עודפי הבלילה תוך כדי הוספתם בזהירות לשמן החם. מטגנים 2 דקות מהצד הראשון, או עד שהצד הראשון מקבל חום זהוב עמוק, הופכים וממשיכים לטגן עוד 2 דקות או עד להזהבה עמוקה בכל הגוף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מסירים מהשמן ומסננים על הצלחת המרופדת בנייר סופג, מתבלים במלח. חוזרים על הפעולה עד שכל נגיסי העוף של הפופקורן מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
נגיסות עוףנגיסות עוף
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מגישים מיד עם גבינה כחולה שמנת בקירור ואיכות טובה עם רוטב מוכן עם בצל ירוק קצוץ ופלפל שחור בוערים לתוכו לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
10
מקשטים את המגש במקלות סלרי.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.